Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt enorma ego

dina misstag tar du så  lätt
eftersom det är ditt sätt
allt som är fel är rätt

någonting är helt snett

som om gränserna fattas i din kontur
man undrar hur...

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 195 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-21 18:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'jag erkänner' finns det visst en bok so m heter, jag har inte läst den, vill inte läsa den och kommer helt visst aldrig att läsa den, jag behöver inte läsa den, men jag skulle ha kunnat skriva den
2009-04-02

  Gunnel André VIP
Exakt beskrivning av några som korsat min väg...ja, nog undrar man allt...
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint tecknad skarp bild.
2009-03-21

  Seasons VIP
Denna skulle man kunnat rappat poetiskt :)) Bra skrivet om egot!
2009-03-21

  Lena Krantz VIP
På ett förgyllt silverfat
serverar du en psykopat
eller så är han bara lat
och vill inte laga någon mat

Förlåt, tramsig är jag ibland du vet!

Vissa är såna där.....vill liksom inte se sig själva!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren