Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner!

I vänner finns svek

I vänner finns smärta

I Vänner finns lek

Men framför allt finns dem i mitt hjärta!




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein