Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdraketer

Asfaltsblomma förgör dig
Du blöder
De darrar
Vi dör
Kala ben, fläskläpp, blåmärkt
Jag smakar bitter med salt
&
Över torg och gator spelas
skuggspel
av upploppen våra föräldrar höll
något de inte minns

Det finns inga ord kvar att trösta,
vi blex förvuxna Babies,
med tummen i mun
& naivflicka möter olyckspojke
- vi är alla tonår.

Förför mig, förstör mig, vår, blomma, asfalt.
Hata mig svårt och måla staden röd
Vi är dömda att lyckas,

vi drunknar i för stora hav medan Baby
flämtar
som fisk på torra land.

Dina tänder är för vassa och din själ för rostig
lämna mig med avsky
Månsberga bestig mig. Kullersten besegra mig.
Det hela slutar väl med att vakterna skapar sitt
egna fängelse.
Sätt mig bakom galler


Jag vill också måla vita sträck på blå himmel

RYMDRAKET


tre

två

ett



tag min anda




Fri vers av om en Siri
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 23:09



Bookmark and Share


  blaite
En stark wow text..Balite
2009-05-15

  Lasseman VIP
En stark och rik text min vän! du är ord mästarinna, och du berör bra skrivet sunshine kramar och applåder
2009-04-08

  elden
explosion.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri