Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens grenar

Drömmen har spritt sina frön
låtit dem växa till blommor
till träd
Drömmen har spritt sina
grenar mot himlen
låtit dem nudda månen
låtit dem dofta
som ljusblåa timmar
innan solen har väckt
horisonten med
en stilla kyss

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-22 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~