Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur står det till...


tankar i världen

i afrika
torka,varm bris
i sverige
kyla och dis
överallt
människor som anser
sig vara förmer
de skor sig
på den lilla
lilla
människan
hon som du ser
om du böjer dig ner




Fri vers av Myself
Läst 476 gånger
Publicerad 2004-06-05 17:46



Bookmark and Share


  Tothem
Så läckert du skriver!! Tack för insiktsfulla och finurligt ihopsatta dikter!
2004-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself