Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Bell Jar




Där borta
på andra sidan tittglaset
smyger jag med blicken
och tittar efter dig

ser dig dansa
leka
springa längst
ängarna

medan jag gömmer mig
bakom dubbla speglar

i glaskupan

luften börjar ta slut
och snart bor jag
i mitt efterlängtade vacuum

mina sista andetag blir
till imma
över reflektionen av
ditt vackra ansikte

men just nu
smyger jag hellre med
blicken efter dig
än att lämna min
trygga sfär

även om syret
snart tagit slut




Fri vers av självdestruktiv
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-22 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv