Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till freudianerna

Skräcken
når dig ur alla väderstrecken
Pinan är en logga från demondemokraterna
som hämtat dress och program från de förbenade staterna
rakt in i ditt vardagsrum,
och vet: De viker inte en tum.

Ett glas att skölja ned paranoian
och den ivrigt talande freudpapegojan
bakom pannloben, bror
Den viskar vad du anar och tror
innan diagnosen kommer på landstingsblanketten,
du kan se det på adressetiketten.





Fri vers av Janjohan
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-22 16:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
innan diagnosen kommer på landstingsblanketten,
du kan se det på adressetiketten.
Jublar och njuter.
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan