Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och avbrutet

och vi dansar
som moln

vi leder frihet
i en längtan

rör vid
solen

som rör sig in
i våra liv

det var där och då
du sa mig

du berättar för mig
vem du faktiskt är

samtididigt så

jag gråter för mycket

kanske orden
bryter följden
kaos och oordning

kaos och skrål
kärlek och uppror

alltid en dansant
natts sakta smekande

och avbrutet




Fri vers av virre
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre