Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött nu..

 

ingen karta

ingen kompass

näsblod igen

 

blindkäpp

ledarhunden cyklar

bland klippblock

 

finns inget mål

sätter mig ner

trött nu

 

det snöar igen

 




Fri vers av micke marin
Läst 278 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-23 23:00



Bookmark and Share


  Jojo
starka känslor av vilsenhet läser jag in

känner tröttheten som smyger runt i kroppen
2009-04-17

  Lena Krantz VIP
Trodde inte att det var sant när den senaste snöstormen kom

så jag la mig ner under täcket och svor att inte gå upp igen förrän våren är här på riktigt

så trött blev jag

;o)
2009-03-25

  Blåbäret
känns tröttsamt detta (inte texten då)
kanske lika bra att sätta sig ned och invänta
istället för att jaga efter...
2009-03-24

  Carola Zettergren
Snyggt beskriven trötthet!
2009-03-23

  Mygg
Den här var härlig!
Inte undra på att du är trött ;))
2009-03-23

  korpfjäder
gillar- du får gärna vara trött!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin