Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er som behöver en kärleksbeskrivning. Är dålig på sådana har jag insett. Sorry.


Trasselmums

Låt mig informera er,
involvera er
i mitt trassel.

Låt mig visa er,
skriva ord för er,
ge er smakprov
på mitt hjärtas
mums.

Ni är allt.
Ni är inte bara färger, toner,
vågor som vibrerar inom mig.

Ni är inte bara ljuset,
den röda tråden,
träden som
fäller sin lågmälda
omsorg över mig,

Inte är ni bara
människor;
inte endast
en påklistrad
etikett

(homo sapiens sapiens
frysförpackade 00.22
13/3 2009)

Ni är inte bara nebulosor,
föder inte bara dimma och
stjärnor
är inte bara splitter
från
Vintergatan
eller
fåglar som
ägnar livet
åt lockelse
och
landsförvisning




Ni är inte bara de
som ni själva ser,
för mig är ni
något mycket mer.

Ni är allt.
Så enkelt är det.















Övriga genrer av soulmate_
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-24 17:50



Bookmark and Share


  HerrGlad
Slutet gör det hela perfekt rakt igenom.
2009-03-30

  staff
-titeln är underbar!

-texten är skriven på ett sätt som gör att man vill läsa mer, som en historia man vill höra slutet på! bra.

-asbra beskrivningar! tex. "är inte bara splitter från Vintergatan eller fåglar som ägnar livet åt lockelse och landsförvisning"
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_