Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oinbjudet

Rädslan är kall
Kall som en smetig klump cement
Sorgen är dov
som ett plötsligt hejdat skratt
som bytts ut mot ändlöshetens tårar




Fri vers av Feminaz
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz