Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer

Min tid kommer,
ja den är redan på väg
Då jag sliter av mig gamla kläder
och iklär mig nya

Jag ska få rätt
efter allt glassplitter som borrat sig in i huden
jag ska få rätt
Och kommer stå där som en vinnare

Det har gjort ont
att ni inte tänkt på mig,
att jag slunkit iväg mellan era rader
funnits men ändå inte

Men jag ska få upprättelse
av rättvisans Kung
leva ett liv värt att leva
i det jag kallats till


En annan Xxxx träder fram
någon ni aldrig sett
henne som bor inom mig, långt inne någonstans
Den prinsessa som är jag




Fri vers av sirène
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène