Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den



den var opersonlig
anonym
men inte som en knuff i ryggen i en folkhop
mer som en P-bot utskriven av en dator

den var dödlig
men inte som en kula eller en kniv
utan mer som en betongmur
tvärs över en motorväg...






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP