Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simmar med fiskar



ligger på knä nu vid din grav
snyftar, grubblar, viskar
jag var tvungen att stanna kvar
när dom skottade ner din kista

men en vacker dag ska vi ses igen
när mitt namn står på Sankte Pers lista
längtar faktiskt till dess, min vän
lever varje dag som om den vore min sista

för döden är nära, läskigt nära
jagar mig med blåslampa och piska
vem vet, vi kanske ses, min kära
innan blommorna på din säng vissnar…







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 18:57



Bookmark and Share


  Lotti
ja den är väl alltid nära.....smärtsamma rader
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP