Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snabbspolning

hade hon också varit ung student
måste ha varit i ett annat liv
hade hon också varit bekymmersfri
vacker utan en tanke
på morgondagen
det var inte igår

vem hade tryckt
på snabbspolning




Övriga genrer av aintnosunshine
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-25 20:07



Bookmark and Share


  jardan
Livet ! men skulle vi vilja ha det i slow motion ??
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine