Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräftelse

ville gärna betyda något
för någon.
kylan drabbade
ingen frågade.
annorlunda kostar
gemenskap.
frusen söktes närvaro
från andra.
jag kan
jag vill
se mej




Fri vers av aintnosunshine
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 20:23



Bookmark and Share


  jardan
insiktsfullt nödrop som griper
2009-03-25

  Marlboroman/Hg VIP
"annorlunda kostar gemenskap."
Kallar jag insikt.
Bra, riktigt bra!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine