Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika men ändå älskar vi

du ger
så märkliga saker
inte vad som finns på önskelistan
jag förväntas öppna mej
du har fel nycklar
vill att vi skall mötas
inte på samma spår
åren går
beteenden består
stigen vi når
delas
för att åter förenas




Fri vers av aintnosunshine
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-04 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine