Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade tiden då barnen ocensurerat beundrade och skrattade


tidigare beundrad idag bara älskad

rädd för sina egna tankar
försökter trycka ned känslan
älskade tiden då jag var beundrad
idag bara älskad
osynlig stundvis

ser i backspegeln
hur jag negligerat
glömt de mina
ungdomssynder
landar idag på mej




Övriga genrer av aintnosunshine
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-03 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine