Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättare att ge än att få

ta emot
öppna dina sinnen

ser du solen där bakom
känner du vindens svalka

sänk din blick
till barnens nivå

där ser du det stora
som så litet så

känn på myllan
doften av sådd

kramar ur upplevelser
de är här för att samlas på

du får enormt
men tar du emot




Övriga genrer av aintnosunshine
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-04 12:19



Bookmark and Share


    Bögen
Härligt!

... och jag fastnar lite extra för denna passus:

kramar ur upplevelser
de är här för att samlas på

.... där "kramar ur upplevelser" bär en så underbar dubbel betydelse! Jag väljer läsa den som upplevelserna som blir oss givna likt kramar, vårvindar som famnar igen och igen...
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine