Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kan inte vara döden

såg någon försvinna runt hörnet
skulle det vara döden

i så fall har han ljusa kläder
gillar solsken vin och god mat

måste vara hans kusin
annars hade jag nog varit sängliggande

resurserna för livsuppehåll
ett dyrt pris

plågsamhet för alla
utdraget utan nytta

absolut inte för min del
smärta skall vi undvika

säger han självklart
med ett milt deltagande

det äkta har han med sej
tack och lov







Övriga genrer av aintnosunshine
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine