Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var det tack vare sin situation hon kände sån lycka ?

den var obotlig
idag var hon kung
imorgon kommer
idag är en annan dag
stundens njutning
ett duntäcke omkring
känslan att ta med inför verkligheten
med slangar, transfusioner
hon visste benmärgen hade fått sitt
men idag brydde hon sej inte
idag ägde hon
världen




Övriga genrer av aintnosunshine
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-03 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine