Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför gillas inte livsglädje ?

ofta tycker jag skitkastande
religiösa tankar
krassa konstateranden
och förstås grubblerier

lovprisas

är inte ren och skär glädje
värt uppmärksamhet ??




Övriga genrer av aintnosunshine
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine