Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

jag måste rädda mina
ord

i poesihavet
råder syrebrist

orden kippar

andningslöst
är det




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 21:38



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Det finns alltid plats för dig, alla har vi ju olika röster!!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP