Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sann tyvärr...


El niño



han boffade ihjäl sig
blott femton år
sex tändare så ryktet
tragiskt
han hade varit på en av våra fester
den då nån full jävel råkade pissa i garderoben
vi fick torka upp det

han spydde på väggen
i sovrummet
bakom datorn
vi skojade om det
efter hans upphörande
”en död mans spya på väggen” sa vi
vi tvättade bort det värsta
men det syntes ändå en fläck

3 av hans närmaste vänner
gjorde en graffiti-piece till minne av honom
i en gångtunnel
jag la ner blommor vid den en gång
och en cigarett
tände ett ljus en annan gång
gick ofta förbi den och gav honom en tanke
tills politikerna bestämde
att den skulle tas bort






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 01:00



Bookmark and Share


  peter markurth
tråkig historia, mäniskoliv är värda mer än så
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP