Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett skratt från forna jag


regnet faller vid österport
en enkelbiljett växlar hand
tanken slår mig lika fort
snart är jag i annat land
där väntar magisk sång inatt
och dryck i vänners lag
i minnet hörs ett högljutt skratt
ett skratt från forna jag

jag hör ett skratt i minnet
ett skratt från forna dar
jag hör ett skratt i minnet
ett skratt från forna jag
ett skratt från forna jag

vintern har varit mörk och kall
mitt liv känns nästan slut
i dyster gård under tall
vilar mor, död akut
jag sitter nu i andra klass
som jag alltid gjort förut
våren är ett jobbigt lass
sargad själ av sorgens krut

jag hör ett skratt i minnet
ett skratt från forna dar
jag hör ett skratt i minnet
ett skratt från forna jag
ett skratt från forna jag

tur att man goda vänner har
och musik som berör inom
mig när livet vändning tar
önskar ibland jag var som dom

jag hör ett skratt i minnet
ett skratt från forna dar
jag hör ett skratt i minnet
ett skratt från forna jag
ett skratt från forna jag

aldrig nånsin komma ner
hans sång den träffar rakt i mig
måste leva för att få mer
i mig livet visar en ny sida i sig
jag åker hem i tyst andakt
nattens minnen lyser
vid österport jag går i takt
med regnet och jag myser

jag hör ett skratt i natten
skrattet från idag
jag hör ett skratt i natten
skrattar det gör jag...
skrattar det gör jag...




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-26 18:05



Bookmark and Share


  ia VIP
skulle gärna vilja höra melodin till dina rader..
för det känns nästan så
som en porlande bäck..
en fors som far fram..

du målar bilder med ord
kanon
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare