Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vilar

Jag vilar mina
brännande ögonlock
mot din mjuka hand.
Klangens ro från den
stilla musik, som
vaggar mig till ro,
Det onda flyr
för en stund.
Från mitt fönster
syns en
ljusblå himmel,
Det känns skönt
min kära,
att du är hos mig,
dina mjuka
händer som
vaggar mig till
söms, och ger mig
trygghet
och frid.




Fri vers av UllaBritta
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-26 21:35



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fin poesi.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta