Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla träd



jävla träd som
skräpar ner våran asfalt

bensindrivna blåskrattor
mullrar

väser

städar
bort naturen

tack!

verkligen tack!

vem fan tror hon att hon är
Moder Jord?

Gud Fader?

Ska hon komma
och förstöra
vår livsstil?

vilken subba...

jävla isar
och smälta

kan inte USA
fixa?

Dom fixar ju allt...

och alliansen
här i Sverige

AIDS-problemet som var så stort
för några år sen
i media

det är väl borta nu!?

terrorismen!?

bortblåsta

som dom
jävla trädens löv...





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 23:14



Bookmark and Share


  Lotti
oxå ett sätt att se på tillvaron... det som inte syns eller hörs finns inte
gillar den härliga undertonen här........
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP