Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Om du lämnade en ros

Om du lämnade en ros till havet
för var tår du fällt
skulle havets alla droppar
vara färre än de rosor du
har lagt
om alla stjärnorna på himlen
lyste samma natt
skulle de ej räcka till
för alla tårar som du fällt
alla livets sandkorn
smekte dina steg
alla livets törnen
kom emot din själ
men taggar har ej skrämt en ros
tårar har ej fått den
sluta gro
du lyser som miljoner stjärnor
du lyser mer än havets
alla droppar
du min ros

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-27 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~