Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X man



Part of me
feels
lost
and
not part
of
this world


Part of me
stuck
in
deep
sadness
of
not
belonging
of
feeling
outside


I now
welcome
this part
of me
back to
this world


It is
now
a
safe
place
for
me
to be
in


My X man
has
finally
lost his
conrol
over me
and
I can
feel
at
peace


I am
so
grateful


Thank
you
life




Fri vers av Ewa Flower
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-27 05:10



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Starka prosesser!

Härlig titet som fick mig att tänka på x-men superhjältarna!
2009-03-27

  Rockalex
Att ta in förlorade delar av sej själv

det är härligt
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower