Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden blir min sista blues

12 lidelsefulla takter av ren melankoli.

12 svaga andetag i väntan.

Söndertrasade lungor, rispande flås.

Gulfärgad hy och upphostade blodfläckar på sängkläderna

 

I väntan på det 13:e andetaget som ska bli det sista.

En tår faller. Ångest, förtvivlan utvecklas till ren desperation.

Ensamheten är slående, sen kommer det 13:e

 

Det sista andetaget är mitt och döden blev min sista blues.




Fri vers av Mikael Llewyn Novac
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-27 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam