Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter och fru...


Agnes och Cecilia



far till en flicka
den finaste på jorden

hör fåglarna kvittra
ser äntligen solen

jag känner mjuka dofter
hör ljuva toner

jag älskar dig, min dotter
och jag älskar din moder!





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-27 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rama in och sätt upp så de ser den!
2009-03-27

  Blåbäret
vackert framburen kärlek om det lyckliga i livet man lyckas fånga...håll högt, håll i och sluta aldrig älska...
2009-03-27

  Mats Henricson
Mycket Fin Hyllning !!!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP