Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer


För längesen
När de var nygifta
Bodde då i Hedemora
Där de vart kvar hela livet

Han kom då hem med blommor
För han älskade henne
Och hon grät
Förbannad nästan

"Du har väl kunnat köpt
En limpa istället"
För de hade det kärvt ekonomiskt
Och han sa en del förnärmat
"Du ska aldrig få blommor mer
I detta livet"

Sant, många år senare
Så la han en ros på hennes kista
Och han höll sitt löfte om blommor
"Aldrig mer i detta livet"
Och han höll sitt andra löfte med
"Att älska tills döden skiljer dom åt"




Fri vers av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-28 00:53



Bookmark and Share


    lydias barnbarn
Du har beskrivit något viktigt som bör hållas i minnet.
Det som är menat väl
kan bli fel
och orskaka sår i själen
på givaren.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO