Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrum.


neutralisera mig
bortom deras
brinnande blickar

pulverisera mig
till intet
tysta ner mina
önskningar

få min längtan krossad

konservera mina känslor
med grovt salt




det skulle bli så mycket enklare att leva
då.




Övriga genrer av soulmate_
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-22 11:28



Bookmark and Share


  staff
men usch så mycket tråkigare...
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_