Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vi


Jag vill betyda allt för dig,
vara där när du behöver mig.
Du betyder allt för mig.
Finns där då jag behöver dig!

Tillsammans med varandra,
behöver vi ej andra.
Tillsammans utan andra,
behöver vi varandra.

© Boa Berg
2009-03-27
17:42




Fri vers av Boa Berg
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg