Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hon



Hon är mitt alfa och omega
min början och mitt slut.
Hon är mitt mini och mitt mega,
min högsta önskan och beslut.

Hon är remedin
boten för min smärta.
Hon är melodin
sången i mitt hjärta.

Hon är mitt omega och alfa
mitt mega och mitt mini.
Hon är min bättre halva
min styrka djupt ini.

© Boa Berg
2009-03-27
10:28




Fri vers av Boa Berg
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-27 20:50



Bookmark and Share


    prima donna
Hon är den utvalda och lycklig ska hon förbliva!
2009-05-08

  *Yezze*
vacker skrivet, applåder till dig
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg