Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en dröm

I en dröm du genom natten
vandrar
genom rädslans våg
genom styrka
och skörhet
I en dröm du genom natten
vandrar
ljudlöst tyst i själens rum
och någonstans
där mellan dröm och verklighet
jag bär dig tryggt
som vågorna bär sandkornen
som vinden bär löven
för alltid

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 03:22



Bookmark and Share


  blåljus
skönt.. skönt.. skön text. jag gillar den verkligt mkt
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~