Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närkontakt av första graden





lägg dig

i mina händer

så lägger jag

mig i dina


håll mig

i din närhet

så håller jag

dig i min




Fri vers av Mygg
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-28 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En nåd att stilla bedja om!
2009-03-30

  Sladjana Zubcevic
"håll mig

i din närhet

så håller jag

dig i min"
Vackert skrivet!
2009-03-28

  Teresia Ridell
Genialiskt, enkelt o vackert !!!!
2009-03-28

    ej medlem längre
Så enkelt-så vackert-så svårt-som själva livet! Applåd!
2009-03-28

  berxper
En väldigt fin och öm dikt.
Älskar den sidan hos dig!
2009-03-28

  Cosmic Johanna
Underbar närkontakt som ger plats för fantasin att välaj med vem, eller vilken slags varelse...

En ljusvarelse med spocköron kanske:-)

Eller en kär vän!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg