Kärlek är utan kamp" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är utan kamp


Bildspel - III


 
Du ser hur de biter efter dig
Hur de hakar efter dina fötter
 
 
Är de förväxta skorpioner
de kryp som biter sig fast i din tå?
 
 
 
Då kommer han
Befriaren
 
 
Han krossar djuret under sin skosula
och du förstår
att om bara du hade skorpionen på dig
som en toffla
kunde också du göra detsamma
 
 
Mödan att trä djuret runt din fotled
blir inte mindre
när samma varelse är det som hotar


tror du
 
 




Fri vers av Hannadraken
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-28 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken