Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Aftonpsalm"

Den signade dag som just nu har gått
såg mycket slå slint och mankera
men hade den gått precis som vi spått
så skulle vi önskat oss mera
ty aldrig blir människan nöjd med sin lott
så länge hon kan expandera




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-28 14:02



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Lila har ju präster varit vackra i då och då
(du står en bit ner på det lila)
poeter.se/poetHome.php?writerId=26710

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP