Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om hur svårt det kan vara att låta bli


Du sover så djupt vid min sida

Du sover så djupt vid min sida,
du kvinna, som går på min stig,
så svårt är att tvinga sig bida,
så svårt att ej omfamna dig.
Men jag villl ju inte dig störa
så jag måste hejda mig
att krama att smeka att röra
dig kvinna, som går på min stig




Övriga genrer av baruk
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-28 15:54



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Vackra rader med varm stämning.
2009-03-31

  Roula O
vackert!
2009-03-30

  Malin Ringdahl
Fin och förväntansfull längtan, att bida, att inte störa sin kärlek som sover tryggt brevid.
Vackert skaldat!
2009-03-28

  flickan i spann
Vacker!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

baruk