Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyrkantsandning och några piller



då var man här igen

vitrockar tjatar om fyrkantsanding
kastar åt mig några piller

plastikkirurgi kommer på tal
armärren

men mot såren i mitt hjärta
hjälper

ingen farmaka
ingen plastikkirurgi
inga elchocker
ingen terapi

en målning mittemot sängen
en trädgård
med en damm

tankar
känslor
absurda samtliga

halvsfäriska kupollampor
med för många watt

och en fläkt
väser

inlåst jacka
väska
skor
bälte
och min tändare

persiennen fördragen
vit gardin med röda cirklar
smaklös design

pillren kickar in
paniken stämplar ut
förståndet återvänder

och vips är man en människa igen

men för hur länge?







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-28 16:21



Bookmark and Share


  Lotti
känner igen
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP