Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag

 

 

det var länge sedan jag saknade någon

det är för att ni tränger mig in på skinnet

hur mår du?

säger du i förbifarten, men du bryr dig inte

tänk om jag skulle börja rabbla om allt som känns

det stora hål

som finns i mig

tänk om jag skulle vilja få dig att förstå

sådär i förbifarten

 

jag skakar på huvudet i spegeln

förstår du hur trött jag är på att se dig?

varje jävla morgon finns du där

jag är fångad i mig själv

 

jag drömde att jag stod på torget

och bröstkorgen öppnades

tusen svarta fåglar sprutade ut

ut genom hålet

upp mot skyn

och jag kände mig lättad när jag vaknade

tills jag förstod att jag vaknade

 

är det såhär för alla

då skulle ju alla vara en annan

varje dag

 

vill bara skrika

ni kanske ser mitt skal

men det är inte

det är inte jag




Fri vers av obscura
Läst 604 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-10-31 02:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåd.
2009-11-20

  Eva Langrath VIP
Strark besrkvning av ångest och villrådighet.
2009-11-03

    Melona
jag tycker du skriver förbannat bra!
2009-11-01

  etthjärtaäralltidrött
Mycket mycket starkt och bra.
2009-10-31

    Herr Ångest
Mm, mycket bra!

Du förmedlar känslan bra och jag bara älskar ditt sätt att beskriva fåglarna som sprutas ut på torget. Slutet är dessutom magnifikt.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

obscura