Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sakna

 

 

jag förintar mina läppar

med mina läppar

vänder mig ut och in

i spegeln

 

mitt ansikte ser förstört ut

 

du drar en bomullspinne doppad i desinfektionsmedel

över min torra mun, och alla sår börjar brinna

 

jag lutar mig mot din axel

för mina armar mellan dina armar och din midja

håller i dig

sedan vaknar jag

och du försvinner

 

 




Fri vers av obscura
Läst 600 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-08 17:45



Bookmark and Share


  kärleks ängel
naket vackert!
2010-02-01

    sårosa
shit .. du skriver så himla nära på ngt sätt.. berör mig
2010-01-09

    Suicide
Helt galet bra skrivet. Jag känner igen mig så väl.
Mer vet jag inte vad jag ska säga.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

obscura