Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesmärke

 

umgicks till färgen blå

gnisslande källardörrar

kropp mot vägg

hand under tröjan

låsas i ögonblicket

för evigt eller bara

för en kort stund

men ändå stanna kvar

för evigt

 

 

trodde du inte var så flummig

var länge sen

bilderna i minnet blir luddiga och byts ut

bilderna i minnet försvinner tar slut

huden är bara ett omslagspapper runt

föremål som ser groteska ut

 

 

räknar till tio försvinner i sömn

båtar invid kajen

du uppfyllde min dröm

beröringen som fjädrar

beröringen som rakblad

fingertoppar mot hud

 

 

eksem i hjärtat

som byter sida i protest

monumenten slickar gatorna

de väcktes till liv

statyerna faller

och jag bara river

det klias i skelettet

och jag kommer inte ut

men bilderna i minnet

försvinner tillslut

 




Fri vers av obscura
Läst 604 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-16 06:48



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =)
2010-07-02

    sårosa
huden är bara ett omslagspapper runt

föremål som ser groteska ut

; riktigt snyggt
2010-02-16

  aol
bra skriftat
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

obscura