Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens för dig

 

de skar genom himlen
som pilar

 

fåglar ovanför industriområdet
så många
så plötsligt

 

 

står vid grinden, regnet faller hårt och lätt
håller händerna mot stålet, på landet
ingenstans
mina andetag skakar
håret luktar henna

vita pojkrygg som en spelplan jag stryker min näsa mot huden
det doftar av människa och arabiskt bröd
dina naglar är som månar på dina fingrar
jag tar en tugga av dig

 

gruset färgat svart av vätan från molnen bländande vita nu
stenarna trycker hårt mot fotsulan
men
är det sommar så är det sommar så är det sommar
blunda

 

du svär i mitt öra
och knyter ihop mina fingrar
bakom ryggen

jag faller på knä mot det hårda




Fri vers av obscura
Läst 537 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-03-22 05:41



Bookmark and Share


  aol
kändes ont ruggig
2010-09-14

  kollrigheter
Mycket vacker från dig. Din stil har förändrats något sen sist jag läste, lite mera raffinerad och en hel del bra.
2010-05-25

  firefire
smärtsam läsning,håller andan och känner det onda,vad det än är..
2010-05-04

    sårosa
den gör ont så ont. du skriver vackert
2010-04-13

  MeAmmie VIP
Orden fastnar under huden och letar sig vidare den berör mig innerligt.
Mycket bra skrivet även om orden är tunga så känns det igen.
Fridens/Ammie
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

obscura