Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krock

 

 

februari dog

mot tyngden

i dina ord




Fri vers av obscura
Läst 709 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-02-02 01:02



Bookmark and Share


    tehdog
betryggande att ihopslaget åtminstone är kortare än om kollisionen inträffat under januari. Om nu det hela är negativt laddat. Inte bestämt mig. Effektivt och snyggt är det!
2010-02-18

    Suicide
Så fantastiskt bra skrivet.
2010-02-15

    Kobbe
Något stort från något litet. Mycket bra.
2010-02-13

    Bodil Sandberg
ja ord kan ha stor inverkan både på ont och gott..tre starka rader!
2010-02-13

  Tera
grym!

kort men full av dynamit!
2010-02-03

  Quasimodo
Tung i varje ord !!
2010-02-03

    ej medlem längre
Jättebra!
2010-02-02

  Dorian
tjusigt levererat må jag säga, den förtjäner fler strofer.
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

obscura