Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort hyllning till det sköna i att få komma hem och bli ompysslad några dagar.


Visit i barndomshemmet

I barndomshemmets lugna vrå,

jag njuter uti helgens lugn.

Min mor hon gärna passar på,

att bjuda gott från hennes ugn.

Jag tar dagen som den kom,

och träffar en och annan vän.

I morgon dags att vända om,

och börja vardagsliv igen.




Fri vers av Susy Q
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q