Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstummad!



Du får min kropp
att vibrera
på högsta frekvens
som att alla
mina celler
vaknar till liv

Mitt huvud
har lagt av
gett upp

Är det här
på riktigt
eller
är det en
dröm?

Förstummad
så sitter
jag här
och väntar
på att du
ska ringa
mig

När du ringer
känns det
enkelt
och
lätt




Fri vers av Ewa Flower
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-28 19:46



Bookmark and Share


  Rockalex
grattis Ewa
2009-03-29

  Gisela Nordell
underbart!

när du ringer

känns det lätt

så fint!

Kram
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower