Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid mörkläggningens slut





får vi inte glömma

att tända solen

efter oss




Fri vers av Mygg
Läst 324 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-28 19:58



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbart skrivet och
givetvis släckte vi.

Moder jord behövde lite mörker.
2009-03-30

  Lena Krantz VIP
Jag släckte inte heller. Hade det varit en allmänn manifestation för miljön så hade jag kanske gjort det men nu var det för att makthavarna skall se till att minska ner på bara en sak, koldioxid.

Men å andra sidan försöker jag leva någorlunda miljövänligt varje dag istället. Rätt intressant med vissa som åker bil till jobbet varje dag, tar flyget till Thailand etc men så släckte de ner för att visa hur mycket de bryr sig, jo tjena!

Fast ovanstående var mer en kommentar till kommentarerna än till din lilla fina dikt som såklart inte behöver handla om earth hour överhuvudtaget. Kan ju vara att den mörka tiden på året nu är till ända och nu kommer sol och värme. En hoppingivande dikt tycker jag!
2009-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Självklart släckte jag INTE.
Vem skall polisanmäla mig?
Vem hinner först?
2009-03-30

  Cosmic Johanna
Underbar uppmaning att tända solen igen,

det säger mycket.


Det var fint igår med tända ljus,

vi mös här hemma....

jag sov länge och gott inatt och laddade om energireserverna:-)
2009-03-29

    ej medlem längre
Nej-inte fastna i mörkret.....men var är knappen?
2009-03-29

  berxper
Hei...vad hender! Får man tenda nu, ser inte vad jag skriver. Tak Börje för din fina dikt.
2009-03-29

  berxper
Självkart släcker jag lampan! Sitter nu med ett tänt stearinljus i bastun. Jag tycker att det är jätteviktigt att tänka på miljön. Förut tog jag bilen och köpte flera ljus...bara för det här tillfället. Amen.
2009-03-28

  Mats Henricson
släcker--
2009-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer inte att släcka en enda lampa utan istället tända fler.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg