Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i livet

Ringarna på bordet av ölburkarna

Är parenteserna runt din tillvaro

Mellan dem springer skjutna, blodiga renar

Fortfarande vackra



Jag talar inte längre ur havet

Utan artikulerar ljudet av en skrivmaskin

Skärmens ljus avslöjar falnande fanor

Men jag ser inte längre Paris i Trikoloren



Jag lever numer bland poeter

Frihetens diktatur

Mitt hem vilar i vaggan av ett jordgubbsfält

En gång fanns det en avsats att hoppa ifrån

Det är



en dag i livet




Fri vers av nattpoesi
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 20:36



Bookmark and Share


  Alstermark
Vackert. Stilsäkert. Poetisk djupandning. Tycker om!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi